Feestjes en recepties

Feestje, recepties en trouwerijen

Wij kunnen uw feest of receptie uitstekend verzorgen.

Standaard

Wij hebben on-line geen overzicht van wat we leveren, omdat we graag dmv. een gesprek met u willen kijken wat uw wensen zijn. In principe is alles mogelijk en als wij het niet kunnen waarmaken dan geven wij dat zeker aan. Wij gaan er nog steeds vanuit, dat u het naar uw zin moet hebben en dat u tevreden moet zijn. Graag adviseren we u om samen tot een goed resultaat te komen. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, raden we u aan altijd even persoonlijk langs te komen.

Prijs-kwaliteit

Natuurlijk kunnen we niet in uw portemonnaie kijken en dat willen we eigenlijk ook helemaal niet! Maar wij proberen altijd met uw budget rekening te houden en er zonodig een mouw aan te passen, zodat u en wij tevreden kunnen zijn.
De prijs-kwaliteit verhouding is bij ons gegarandeerd goed en u kunt van sober-eenvoudig alles uitbreiden naar uitgebreid-zeer uitgebreid.

Kaas, worst kan, maar ook luxe hapjes zijn mogelijk!


Buffetten en nagerechten

Onlangs werd nog een mooi Waterlinie warm/koud buffet geserveerd voor 75 personen en de reacties waren weer buitengewoon lovend. Onze nieuwe chef-kok Guido had er iets bijzonders van gemaakt. Onze buffeten worden namelijk vers gemaakt door onze keukenbrigade onder leiding van chef-kok Guido of door Traiteur Erik, altijd een gegarandeerde topkwaliteit.
Nagerechten kunnen eenvoudig zijn, bijvoorbeeld ijs. Maar het kan ook héél uitgebreid, bijvoorbeeld een grand dessert. Of onze Italiaanse ijsmaker maakt voor u op een koude plaat ijs met vruchten, noten of zelfs kruiden. Heel bijzonder, kost wel wat meer, maar is dan ook heel sfeervol!

Zelf meenemen

Tegenwoordig wil men soms zelf bepaalde producten meenemen. Wij zijn daar geen voorstanders van. Bij het kopje "onze huisregels"  kunt u er alles over lezen.